Mededelingen Voorjaarstoernooi

Zaterdag 14 mei zullen ruim 60 spelers het Voorjaarstoernooi spelen. Mooi dat dit weer kan na twee jaar zonder ASV-toernooien.
Alles is anders bij deze herstart van onze toernooiactiviteiten. Dat begint al met de speeldatum, twee maanden later dan het vaste tijdstip in maart. Ook is er dit jaar een ander speellokaal. Het Voorjaarstoernooi wordt dit jaar gespeeld in Dagbesteding Het Pleijwerk, Vlamoven 22-24 in Arnhem (Bedrijventerrein IJsseloord 1). Dat is het clublokaal waar ASV elke donderdagavond haar clubavond heeft en waar de teamwedstrijden in de SOS-avondcompetitie worden gespeeld.

In ons clublokaal is de bar geopend en zijn tegen billijke prijzen drankjes en broodjes verkrijgbaar. LET OP: er kan alleen contant afgerekend worden (graag gepast betalen) Er is dus geen mogelijkheid om te pinnen!

Van 13-16 mei zijn er wegwerkzaamheden aan het Velperbroekcircuit dat om die reden afgesloten is. Hou hier rekening mee met het plannen van uw reis (zowel qua route als reistijd). Wij verzoeken de deelnemers dringend om 9.45 uur in de zaal aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen.

De toernooileiding is zaterdag bereikbaar op 06 1296 5038

Scroll naar boven