schaaktrainingen

Leren schaken voor volwassenen

Op 20 februari 2020 starten we weer met een nieuwe serie van zes schaaklessen voor mensen die de eerste beginselen van het schaakspel onder de knie willen krijgen. Aan het eind van de cursus zijn de regels bekend en zijn de cursisten in staat om partijen te spelen. Uiteraard is het mogelijk om daarna aan de vervolglessen deel te nemen. Ook mensen die al wel eens schaken maar het beter willen leren, zijn welkom. En je hebt vast ook familie, vrienden, buren of collega’s die willen leren schaken. Dit is hun kans!

Hoe vaak en hoe lang?
De cursus bestaat uit zes lessen van één uur en een kwartier per les. Voor wie dat willen, zijn vervolglessen af te spreken.

Kosten?
De cursus is gratis. Indien gewenst, wordt voor € 7,50 een cursusboek beschikbaar gesteld.

Waar?
De locatie is Activiteitencentrum het Pleijwerk, Vlamoven 22-24, 6826 TN  ARNHEM (bedrijventerrein IJsseloord I – Presikhaaf).

Welke dag en hoe laat?
De lessen vinden plaats op donderdagavond van 18.30 tot 19.45 uur.

Wanneer?
De lessen starten op donderdag 20 februari 2020.

Docent?
Kees van Keulen.

Aanmelden of informatie?
Voor meer informatie en aanmeldingen kan men terecht bij Kees van Keulen via
ASVschaken@gmail.com

Cursussen voor gevorderde schakers

ASV organiseert op elk spelniveau trainingen voor haar leden. Dat gebeurt in drie groepen op acht maandagen. Daarnaast worden schaaklessen gegeven aan beginnende clubschakers en huisschakers. Voor informatie over de trainingen kunt u terecht bij onze trainingscoördinator Anne Paul Taal per e-mail: aptaal@xs4all.nl  Als u geen lid bent van ASV, maar u heeft toch interesse, neem dan ook even contact op. Als de groepen van maximaal 16 spelers niet vol zitten, dan vullen we aan met niet-leden.

Scroll naar top