schaaktrainingen

Leren schaken voor volwassenen

We starten op 19 oktober 2023 weer met een nieuwe serie van negen schaaklessen voor wie de eerste beginselen van het schaakspel onder de knie willen krijgen. Aan het eind van de cursus zijn de regels bekend en zijn de cursisten in staat om partijen te spelen. Ook mensen die al wel eens schaken of geschaakt hebben, maar het beter willen leren, zijn welkom.

Voor wie?
De training is bedoeld voor volwassenen die de regels van het schaken willen leren.

Hoe vaak en hoe lang?
De cursus bestaat uit negen lessen van één uur en een kwartier per les. Voor wie dat willen, zijn vervolglessen af te spreken.

Kosten?
De cursus is gratis. Indien gewenst, wordt voor € 7,50 een cursusboek beschikbaar gesteld.

Waar?
De locatie is Activiteitencentrum het Pleijwerk, Vlamoven 22-24, 6826 TN  ARNHEM (bedrijventerrein IJsseloord I – Presikhaaf).

Welke dag en hoe laat?
De lessen vinden plaats op donderdagavond van 18.30 tot 19.45 uur.

Wanneer?
De lessen zijn van 19 oktober tot en met 14 december. 

Contactpersoon?
Samantha van Diggelen

Aanmelden of informatie?
Voor meer informatie en aanmeldingen kan men terecht bij Samantha van Diggelen via 
schaken@vandiggelen.net

Schaaktraining voor gevorderde schakers

ASV organiseert op elk spelniveau trainingen voor haar leden. Dat gebeurt in drie groepen op de maandagavond. Daarnaast worden schaaklessen gegeven aan beginnende clubschakers en huisschakers. Voor informatie over de trainingen kunt u terecht bij onze trainingscoördinator per e-mail: ASVschaken@gmail.com.
Als u geen lid bent van ASV, maar u heeft toch interesse, neem dan ook even contact op. Als de groepen van maximaal 16 spelers niet vol zitten, dan vullen we aan met niet-leden. De actuele info vind je op Schaaktrainingen 2023-2024

 

Scroll naar boven