KNSB-competitie: ASV 3 verslaat SG Max Euwe 3

Zaterdag 8-10-2023 togen wij naar het verre Enschede voor de clash tegen SG Max Euwe 3.

De verwachting was dat de reis 70 minuten zou duren. Strategisch spraken we af om het grootste deel van het zooitje op het station in Arnhem bij elkaar te vegen. In twee auto’s te proppen en met gloeiende sirenes richting Enschede te verplaatsen. Het ging dwars door het centrum van Arnhem. De A50 op richting noord en op enig moment rechtsaf de A1 op richting Duitse grens. Daar kwamen we al snel aardig in de goede buurt. De kruimels die achterbleven gingen op eigen gelegenheid. Dit ging redelijk goed. Op een kruimel na die net als de vorige keer dat we in Enschede speelden te laat kwam. Om de tijd te doden werd er geouwehoerd over politiek en andere onbenulligheden. Zonder blikschade bereikten we de bestemming. Dat we gevreesd werden was ons al duidelijk. Dat men het nodig vond om ons verderop te laten parkeren en barricades rond het clubgebouw aan te leggen streelde ons ego. De ME ontbrak er nog aan. Ze waren dus echt bang!

De kruimel die te laat binnen kwam bleek echt over de tijd en ging als eerste de kliko in. De andere kruimel redde het ook niet. De rest wist zich prima te vermaken en een bloedbad te veroorzaken. 

Na de match was het tijd voor de derde helft. Het belangrijkste onderdeel van deze dag. Opvallend dat deze beide kruimels ook hier niet thuis gaven. Wij gaan iedere wedstrijd uit en thuis uit eten. Teambuilding staat hoog in het vaandel. Fred zoekt voor iedere wedstrijd een geschikte locatie. Daar is hij heel goed in. Volgens Theo moet je bier drinken om in aanmerking te komen in ons team te spelen. Is dat belangrijker dan de rest.   Voor degene die de exacte uitslag wilt zien, zie https://knsb.netstand.nl/pairings/view/14660

Verslag: Jan Knuiman

Scroll naar boven