Het OSKA is terug op 23-25 september

Twee jaar hebben we het nagenoeg zonder toernooien moeten stellen. In mei hebben we later dan gewoonlijk een herstart gemaakt met ons rapidtoernooi. Nu is ook de strijd om het Open kampioenschap van Arnhem op de kalender gezet. Het toernooi is wat later dan iedereen gewoon is en ook moeten we van speelzaal wisselen. Brasserie Servontyn is hiervoor helaas niet beschikbaar en daarom verkast het OSKA naar ons reguliere clubgebouw in Dagbesteding Het Pleijwerk, Vlamoven 22-24 op Bedrijventerrein IJsseloord-1.


Het toernooi wordt gespeeld in het weekend van 23-25 september a.s. Nieuw is de mogelijkheid om twee byes te nemen in de eerste vijf ronden. Dat was één bye in de eerste vier ronden. Dit maakt meedoen voor veel spelers die ook nog andere verplichtingen hebben makkelijker. Overigens heeft het aantal byes geen invloed op de hoogte van het inschrijfgeld. Verder was de ervaring dat de tijd tussen de derde en de vierde ronde wel erg lang was. Daarom is de aanvangstijd van de zaterdagavondronde vervroegd naar 19 uur.

Vooralsnog hanteren we een maximaal aantal deelnemers van 100. Dat aantal gaat wellicht nog omhoog. We zijn namelijk aan het onderzoeken of het mogelijk is om de grote sportzaal in ons clublokaal te gebruiken. Die is een stuk groter dan onze regulier speelzaal.

Zet dat datum vast in je agenda en meld je aan bij ASVschaken@gmail.com
Alle info komt op https://www.asv-schaken.nl/oska/

 

Scroll naar boven