KNSB-competitie: ASV 3, mosterd na de maaltijd

Na een aantal verontrustende berichten uit Zevenaar over het ontbreken van een verslag over de wedstrijd Zevenaar 1 versus ASV 3 voel ik mij genoodzaakt om 10 dagen na de match in de pen te klimmen. Uiteraard is deze pennenvrucht een flinke klont mosterd na de maaltijd wat onverlet laat dat dit verslag ook nog s zwaar op de maag gaat liggen.

ASV drie ging er de 4e november met boter en suiker in. De bietenbrug op zogezegd.

Terwijl JAN na een half uurtje zingend en brallend aan de toog Amsterdams gerstenat naar binnen goot zat de rest van t team te staren naar een gatenkaas.

Sander stopte de gaten in de kaas met bergen aardappelpuree waarna Guust walgend afwikkelde naar het einde van de partij. Half kotsend werd de kaas/aardappelpuree toestand geanalyseerd en werd er geen winnaar gevonden.

Theo verslikte zich in een tot vis graat getransformeerd paard op e6 en dit graatje is tot op de dag vandaag onverwijderbaar gebleken. Auw…

Fred kreeg een meloen te slikken in de vorm van paard op d6 en de meloen verstikte alle bloedtoevoer naar Freds hersenpan waardoor ontsnappen aan een nederlaag niet meer mogelijk bleek. (Gelukkig bleek Fred wel in staat om later in de avond voedsel naar te binnen werken dat werd geserveerd in het Eetlokaal)

Onze supersub Marc kreeg een soort Brinta voorgeschoteld waar ie niet doorheen te ploegen was. Zijn oppo was daarbij duidelijk niet van plan water bij de Brinta te doen en beide spelers liepen compleet vast in de ontstane brei. 0-0

Richard verdronk al vrij gauw in een soort van groentesoep. Glad als een als bewoog zijn oppo door de soep en ik raakte daardoor van de kook

Ik besloot trossen vermicelli aan de soep toe te voegen waarin ikzelf volledig verstrikt raakte. De oppo hoefde enkel maar te wachten op het juiste moment om toe te slaan. En zo geschiede.

Remco kreeg iets voorgeschoteld wat ie duidelijk nog nooit gezien had. Remco ging erop kauwen en enige tijd ging m dat goed af. Totdat de kaakspieren van Remco gingen protesteren en op een gegeven moment stopte met hun taak uit te voeren. Remco wist al dat voorgeschotelde voer niet meer te verwerken en de negatieve uitslag was algauw genoteerd door de wedstrijdleider.

Als laatste een glimp op de partij van invaller Edwin. Edwin is gewend lokaas uit te gooien en zo ook in deze partij. Hij zette zijn meest waardevolle truffel in de etalage met als doel de oppo na een aanbeet binnen te kunnen hengelen.  Helaas hapte de oppo niet en mislukte Edwins poging. Edwins aandacht verslapte hierna en voordat ie het in de gaten was de truffel alsnog van het bord verdwenen. Auw auw…..

Verslag; Richard van der Wel

Scroll naar boven